Gas erop: de Cannondale Tesoro Neo 1

0

Lijkt een e-bike je wel wat? En zoek je een model dat lekker sportief, maar ook comfortabel is? Precies die twee aspecten zijn de sterke punten van de Cannondale Tesoro Neo 1, zowel bij het dames- als het herenmodel. Door de snelheid die je bereikt met ondersteuning, in dit geval heel soepeltjes met de hoogwaardige Bosch PowerPack 250Wh-motor en Bosch Performance CX Cruise 500W-accu is, is het van belang dat je fiets stabiel rijdt. Zo blijf jij de baas over je e-bike en niet andersom.

Niet alleen de centrale positie van motor en accu rond het midden van de fiets, ook de speciale constructie van het stijve Tesoro Neo-frame (met levenslange garantie) zorgen hiervoor. Vooral bij het damesmodel, altijd minder stijf dan een herenmodel, is dit merkbaar. De 40 millimeter brede Schwalbe Little Big Ben-banden dragen daar zeker toe bij, want deze creëren een vlotte maar fijne rijervaring.

De fiets is voorzien van geïntegreerde verlichting, een Tubus-achterdrager met unieke tasdrager, speciale spatborden, een standaard en een slot. Ben je tot slot van plan te fietsen met een aanhanger? Aan de nieuwe oversized uitgevoerde System Integration-achterpatten heb je die zo bevestigd.

Heren 50, 56, 62 en dames 47, 52 en 58. € 3.599,- cannondale.com

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.