10x best beoordeelde adresjes van Nederland

0

Laat je je graag leiden door reviews bij het zoeken naar een fijn fietsadres? Dit zijn de 10 best beoordeelde adressen van Booking.com in Nederland!

De 2018 Guest Review Awards zijn niet alleen uitgedeeld aan hotels, maar ook aan B&B’s en vakantiehuizen. Voor het eerst zijn de prijzen ook uitgereikt aan appartementen, die flink in de lift zitten: wel 30% van de prijswinnaars is een appartement.

Er zijn natuurlijk heel veel boekingssites en heel veel prijzen, maar die van Booking.com zit goed in elkaar. De gemiddelde gastbeoordelingsscore moet 8.0 of hoger zijn, gebaseerd op minstens 5 beoordelingen. Alleen klanten die ook echt bij een accommodatie hebben verbleven, kunnen een beoordeling van hun verblijf achterlaten op Booking.com. De beoordelingen worden verder niet geredigeerd of aangepast. Hieronder de tien prijswinnaars van Nederland – leuk om inspiratie op te doen voor jouw volgende fietsadresje.

10x beste reviews van Nederland

De Gulde Graaf, Amsterdam, 10 (appartement)

B&B de Kleine Vesting, Elburg, 9.9 (Bed & Breakfast)

Bacán Bed & Breakfast, Den Haag, 9.9 (Bed & Breakfast)

Louisehoeve, Linschoten, 9.9 (vakantiehuis)

Royal Boutique Apartment Amsterdam, Amsterdam, 9.9 (appartement)

  

Chambor Chambres, Stevensweert, 9.9, (Bed & Breakfast)

Rietveld Cottage, Hazerswoude Dorp, 9.9 (Bed & Breakfast)

Houseboat Ms 3 Gebroeders, Amsterdam, 9.9 (boot)

Luxury Apartment Top Location – At Magnelli, 9,9, Amsterdam (appartement)

Bed & Breakfast Monument076 Etten-Leur, Etten-Leur, 9.9 (Bed & Breakfast)

   

Wist je dat…

Booking.com van oorsprong een Nederlands bedrijf is? Van een kleine Nederlandse startup groeide het uit tot een van de grootste e-commerce bedrijven ter wereld. Met meer dan 1,4 miljoen accommodaties is het de grootste boekingssite ter wereld, met meer dan 1,5 miljoen reserveringen per dag. Fijn om te weten: er gelden geen reserveringskosten en je kunt gebruik maken van een 24 uurs klantenservice. Handig!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.