Nieuw: Fietsvakantie rondje Regge en Heuvelrug

2

Nog geen vakantieplannen voor dit jaar? Langs de rivier de Regge en op de Sallandse Heuvelrug vind je nu een nieuwe prachtige vijfdaagse fietsroute van 175 km met vier overnachtingen. Het is een samenwerking van 12 ondernemers die deze route mogelijk heeft gemaakt.

Lancering Rondje Regge en Heuvelrug

De afwisselende natuur van de heuvels en de Regge is uitermate geschikt om per fiets te verkennen. “Natuurlijk zijn er genoeg fietsroutes in ons gebied, maar een complete fietsvakantie ontbrak nog in het aanbod voor de recreatieve fietser”, aldus Wilma Ellenbroek van Natuurcamping de Lemeler Esch. Zij is één van de 12 overnachtingslocaties die meewerken in dit fietsarrangement.

Het unieke van deze fietsvakantie is de afwisseling in overnachtingslocaties. Van boomhut tot hotelkamer en van luxe vakantiechalet tot B&B. Je slaapt elke nacht op een andere plek in het gebied en wordt op alle mogelijke manieren in de watten gelegd. Je bagage wordt van locatie naar locatie nagebracht. ’s Avonds staat het diner klaar en ’s morgens kun je heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijt. Een boekje met de routes, de bezienswaardigheden onderweg en informatie over de horeca langs de route, zorgt voor een heerlijke fietsbeleving.

Rondje ReggeAlle informatie over het Rondje Regge en Heuvelrug is te vinden op de website www.rondjeregge.nl

De overnachtingslocaties

De overnachtingslocaties die meewerken aan dit fietsarrangement zijn:
Camping de Koeksebelt, Ommen
Natuurcamping de Lemeler Esch, Lemele
Recreatiepark De Tolplas, Hoge Hexel
Hotel Restaurant Landgoed de Uitkijk, Hellendoorn
Camping Noetselerberg, Nijverdal
Vakantiepark Mölke, Zuna
Landgoed het Rheins, Enter
Pension en Engels Theehuis De Hoestinkhof, Markelo
Landhuishotel Herikerberg, Markelo
Camping de Holterberg, Holten
Vakantiepark De Luttenberg, Luttenberg
Vakantiepark Hof van Salland, Hellendoorn

Meer info: www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl

Deel.

Over de auteur

2 reacties

  1. Jammer dat de routes er niet bij staan, wij wonen niet zover van Hellendoorn en fietsen daar graag .