Logeertip: bijzondere boomhutten in Drenthe

0

Zin om Drenthe te verkennen vanuit een bijzonder logeeradresje? Wat dacht je van een boomhut! Drenthe is toevallig net vijf prachtige boomhutten rijker, dankzij het programma Boomhut XXL.

De afgelopen vier weken werden kijkers van SBS6 reeks Boomhut XXL door vijf creatieve teams meegenomen in het ontwerpen van een boomhut: vanaf het slaan van de eerste palen in de grond tot aan de inrichting. Door het hele proces werden se gevolgd en beoordeeld. De koppels werden begeleid door een van Nederlands bekendste boomhuttenbouwers, Rob van der Wulp.

Beste boomhut van Drenthe 

De hightech natuur boomhut van Richard en Selva werd uiteindelijk door de jury als beste beoordeeld. Het koppel ontwierp en bouwde op camping de Reeënwissel in Hoogersmilde de meest bijzondere boomhut van Nederland. De bijzondere beleving begint al bij de 14 meter lange touwbrug die toegang tot de boomhut verschaft. Niet alleen de buitenkant, maar ook het interieur zit vol verrassingen. Zo is de badkamer met whirlpool en regendouche erg mooi en ruim. 

   

Boomhutten met bubbelbad

Camping Diever heeft een Shakespeare Theater Boomhut gekregen en Jeffrey en Gerard uit Delft maakten een twee verdiepingen tellende boomhut inclusief jacuzzi op vakantiepark Westerbergen. De grootste boomhut is gebouwd op camping Torentjeshoek, met een mooi uitzicht. Bij Landclub Ruinen kun je vanaf het balkon in de jacuzzi genieten van de ondergaande zon. De opnames van Boomhut XXL waren één groot avontuur op de campings – drie weken lang cameraploegen over de vloer is geen dagelijkse kost…!

   

Kijk voor het eindresultaat van de vijf boomhutten op www.drenthe.nl/boomhut

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.