50 jarig jubilieum Tour zege: Jan Janssen komt met limited edition

0

Vijftig jaar geleden, in 1968, won Jan Janssen de Tour de France. Hij was de eerste Nederlander die dit voor elkaar kreeg, een prestatie die sindsdien alleen geëvenaard is door Joop Zoetemelk (1980). Ter gelegenheid van dit jubileum komt zijn tweewielerbedrijf Jan Janssen Fietsen met een speciale Limited Edition.

De splinternieuwe fiets wordt op het fietsevenement Bike MOTION Benelux officieel gepresenteerd.  Zoon Pierre Janssen wil nog niet al te veel kwijt over de festiviteiten rond deze mijlpaal in de Nederlandse fietshistorie. “We komen met een Limited Edition. Daar valt heel veel over te vertellen, maar dat houden we nog even voor ons zelf. Ik wil wel een tipje van de sluier oplichten. Het is een high end fiets met – jawel – een stalen frame. Daar zijn er meer van, maar het blijft apart. Een fiets van hetzelfde materiaal als waarmee mijn vader de tour won.” Het is nog niet duidelijk of Jan Janssen de onthulling voor zijn rekening zal nemen, maar hij komt in ieder geval naar de beurs.

Drie fietsbeurzen in één 

Bike MOTION wordt van 2 tot en met 4 maart in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden. Het is de grootste sportieve fietsbeurs in de Benelux. Je vindt er de nieuwste accessoires, innovatieve technieken en vaardigheden, routes, bestemmingen, kleding en de nieuwste sportieve fietsen. Bike MOTION vindt nu in hetzelfde weekend plaats als Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience. Maar liefst negen grote hallen van het Jaarbeurscomplex staan volledig in het teken van fietsen, wandelen en outdoor.

 

Met korting naar de Fiets en Wandelbeurs

Met een toegangskaart voor Bike MOTION  kunnen bezoekers gratis de andere twee beurzen bezoeken. Tip: koop je kaartje vooraf online, dan betaal je 12,50 ipv 16 euro!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.