Handige kettingsmeerder, SKS Lube Your Chain

0

Er zijn veel smeermiddelen voor fietskettingen op de markt. SKS maakt het je met hun LUBE YOUR CHAIN wel heel makkelijk. Smeermiddel in een flesje en met de speciale dop breng je precies genoeg op, zonder vieze handen te krijgen. Dit high-performance smeermiddel heeft een opvallend hoge corrosiebescherming, nuttig in de Nederlandse pekelwinters. De olie is volledig oplosmiddelenvrij en bevat teflon (PTFE). Bij het opbrengen bouwt zich daardoor een beschermlaag op, die de wrijving van de ketting vermindert. Uit laboratoriumtests blijkt dat slijtage wordt verminderd en dat LUBE YOUR CHAIN bovendien zorgt dat de ketting minder geluid maakt.

Door het efficiënte opbrengen en de duurzame eigenschappen kan LUBE YOUR CHAIN (inhoud 75 ml) tot 75 keer worden toegepast, dan is zo’n flesje van € 12,99 zo duur nog niet. Zeker als je je beseft dat je ketting en tandwielen een stuk langer meegaan als je ketting goed gesmeerd is.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.