KOGA introduceert eerste custom e-WorldTraveller tijdens Trekkingdag

0

Op zondag 14 januari vindt de eerste KOGA Trekkingdag plaats in het Experience Center ‘De Fietser’ in Ede. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn er diverse activiteiten voor de liefhebber van trektochten op de fiets. De entree is gratis en aanmelden kan via www.koga.com/trekkingdag.

Première KOGA Signature E-bike

KOGA presenteert deze dag de eerste elektrische WorldTraveller fiets, die je naar wens kunt samenstellen in de online configurator. In deze configurator kun je o.a. kiezen uit een derailleurversnelling of de nieuwe Rohloff E14 naafversnelling, een ketting of riemaandrijving en een verscheidenheid aan kleuren, wielen, banden, sturen en zadels. De fiets is bij uitstek geschikt voor de vakantiefietser die wel een duwtje in de rug kan gebruiken. De E-Worldtraveller-S is voor het eerst te bekijken, te testen en te configureren tijdens de KOGA Trekkingdag. Op het grootste indoor testparcours van Nederland staan, behalve deze fiets, ook nog 25 andere KOGA Signature modellen in alle kleuren, maten en afmontages klaar voor een proefrit.

Lezing Mark Beaumont

Naast het grote aantal testfietsen is er ook een aantal lezingen en workshops. De Schotse avonturier en wereldfietser Mark Beaumont, zal alles vertellen over zijn recent gevestigde wereldrecord ’80 days around the world’. Daarnaast is vakantiefietser en ervaringsdeskundige Eric Schuijt aanwezig voor een workshop ‘Fietsvakantie voorbereiden’.

Leveranciers Rohloff, Gates, Bosch, Magura en Schwalbe ondersteunen het evenement met hun technische expertise.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.