Fijne winterse adresjes op de Veluwe – met winactie!

0

De winter is ideaal voor de Veluwe. Kies voor een sfeervolle uitvalsbasis, zoals wellness B&B de Rijsgaardhoeve of het gerenoveerde Hotel Sterrenberg. Misschien wil je wel een van de winterboeken Koud met nog veel meer adresjes! In onze streekgids Noord-Veluwe vind je ook bergen inspiratie.

De Veluwe is een heerlijke bestemming in de winter, door de kale bomen kun je het wild veel beter zien. Je vindt er ook heel veel fijne adresjes om even op te warmen tijdens het fietsen – op tal van plekken brult bovendien de open haard. Boshuis Drie, is bijvoorbeeld een knus boerderijtje om iets te eten of drinken in het Speulderbos. Pannenkoeken smaakten nog nooit zo goed als na een fikse winterse fietstocht!

Stomen in het hooi

Een B&B met wellness, dat klinkt in de winter extra goed! Bij wellness boerderij de Rijsgaardehoeve vind je sauna’s en behandelingen met een knipoog naar het boerenleven. Je slaapt in een plaggenhut of houten lodge, knus! Vlakbij het leuke Hanzestadje Elburg, waar je meer over leest in de streekgids Noord-Veluwe bij FietsActief 8 2017.

Hoge Veluwe

Een dagje Nationaal Park De Hoge Veluwe is ook een must. Pik het Mondriaan jaar mee in het beroemde Kröller Muller museum, middenin het park. Witte fietsen staan klaar, maar (betere) blauwe fietsen en e-bikes zijn ook te huur bij het park. Drink daarna iets bij de open haard van het vernieuwde Hotel Sterrenberg, vlakbij de westelijke ingang van het park! Hier vind je ook prachtige hotelkamers in lodge sfeer.

Winnen: 3x boek Koud

Hotel de Sterrenberg en de Rijsgaardhoeve staan ook in het spiksplinternieuwe bladerboek Koud van Bijzonder Plekje, met nog veel meer inspiratie voor wintertripjes. Hebben? Reserveer bij een van deze twee plekjes o.v.v. FietsActief, stuur ons je leukste fietsfoto’s ter plekke via redactie@fietsactief.nl en win dit prachtboek t.w.v € 15,95!

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s oa Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.