Nieuwe zadels van Sportourer, met HIVIS coating

0

Sportourer, is een onderdeel van de grote zadelfabrikant Sella Italia. Onder de Sportourer vlag maken ze zadels voor (sportieve –) stadsfietsen.

HiVis coating

De nieuwste zadels zijn uitgerust met een speciale HiVis coating. Dit maakt het zadel, en daarmee de fietser beter zichtbaar. Als je geen lange jas draagt werkt de achterkant van het zadel als reflector. Hierdoor ben je dus veiliger op pad in deze donkere dagen. Het mooie is dat de HiVis coating bij daglicht gewoon stylisch grijs is, pas als er licht op schijnt in het donker komen de reflecterende eigenschappen goed tot zijn recht.

De Sportourer zadels worden verdeeld in drie categorieën, namelijk City, Trekking en Sport. De KAALAM gel flow uit de City range is een voorbeeld van een mooi en comfortabel zadel voor je stadsfiets. Voor 39,90 euro een zadel met een gelpadding voor het comfort, aluminium rails en de genoemde HiVis reflectie op de achterkant.

Meer informatie vind je op: selleitalia.com

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.