E-bike, maar dan anders – Trefecta DRT

0

Trefecta DRT
De komende tijd stellen we hier een paar e-bikes aan je voor waarvan je überhaupt niet zou denken dat het e-bikes zijn… Van design tot stoer en van sportief tot heel snel woon-werk. En het mooie is: ze zijn gewoon te koop. We sluiten af met nummer tien: de Trefecta DRT. Hij is er wel, maar waar?

Trefecta is een samenwerkingsverband uit de automotive branche. Het verband is Zwitsers en Duits, met een link met het Nederlandse VDL. Het presenteert een kleine collectie die – eerlijk gezegd – nog niet ‘on the road’ is gesignaleerd (je kunt wel online een testrit aanvragen). Je kunt een fiets alléén kopen via een pre-order.

Trefecta DRT

Overeenkomsten met een bekende autofabrikant (lees:Tesla) zijn niet geheel toevallig. High end, opvallend en in eerste instantie alleen voor de meer vermogenden onder ons. Prijzen? Er worden bedragen genoemd van minimaal 23.000 euro. Wat krijg je daarvoor? Een speed pedelec met het uiterlijk van soort Mad Max-voertuig en de Batmobile (de moderne versie, dat dan weer wel). Dikke 450-1000W motor, Rohloff 14 speed versnellingsbak, ‘upside down’ 180mm verende voorvork, eenzijdige achterwielophanging, top speed 45 km/h, 20 inch aluminium 7075 frame, elektronische schakeling, 200 mm schijven. De fiets is er zowel in een Urban uitvoering als een Off Road modelletje -die kan dan weer tot 70 km per uur. Kijk op trefectamobility.com

Trefecta DRT

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.