E-bike, maar dan anders – Scott E-Silence 10

0

Scott E-Silence 10De komende tijd stellen we hier een paar e-bikes aan je voor waarvan je überhaupt niet zou denken dat het e-bikes zijn… Van design tot stoer en van sportief tot heel snel woon-werk. En het mooie is: ze zijn gewoon te koop. Deze keer: de Scott E-Silence 10.

Das Scott E-Silence 10 macht den Stadtbummel per Bike einfach zu einem Genuss. Mit seiner komfortablen Geometrie und E-Power durch den 500-W-Akku von Brose ist das E-Silence 10 das ideale Rad für Pendler’ Geen woord Nederlands bij. Ach, maar als je zo de afbeelding hieronder bekijkt, zie je in een oogopslag wat er bedoeld wordt.

Scott E-Silence 10

Scott is van oorsprong ‘Scott USA’, maar de fietsen worden sinds enkele jaren in Zwitserland en Duitsland ontworpen. Het is een sportief merk dat vooral mountainbikes en racefietsen produceert. De hybrides (zonder motor) die onder de naam Scott geproduceerd worden zijn ook ‘lekker’. Niet oubollig, maar modern en sportief. Dat gaat ook op voor deze E-Silence. Even wat kenmerken: E-Silence aluminium frame, Rock Shox Paragon Gold verende voorvork, Shimano Deore XT/SLX, 11-speed, Brose 25 km/h, 500 Wh, middenmotor, Shimano SLX schijfremmen, Schwalbe Marathon Supreme-banden en Syncros UC1.5 componenten. Heren: maat S, M, L, en XL, dames S, M en L. € 3.899,- kijk op scott-sports.com

Scott E-Silence 10 geheel

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.