Fraaie plaatjes maken met Fotogeniek Vlaanderen

1

Fotogeniek Vlaanderen boekStap je wel eens af onderweg voor een natuurfoto? Laat je dan inspireren door de veelzijdige fotograaf Koen de Langhe. Hij kent de beste Vlaamse fotoplekken en bundelde ze in het kersverse boek Fotogeniek Vlaanderen – 125 toplocaties voor de natuur- en landschapsfotograaf. Vanaf vandaag, 4 december, is het verkrijgbaar.

Fotogeniek Vlaanderen

Verdeeld over 24 hoofdstukken tref je prachtige plaatsen die elke liefhebber kan bekoren. Waarom is een gebied onderscheidend, waar parkeer je het beste en wat zijn de hotspots? Koen legt het allemaal uit. Wat je zelf kunt doen? Via fietsknooppunten een hotspot-route samenstellen. Na het zien van het boek van Koen heb je daar meteen zin in. Gebruik bijvoorbeeld deze routeplanner

Fotogeniek Vlaanderen, 125 toplocaties voor de natuur- en landschapsfotograaf kost € 29,- en telt 224 pagina’s. Meer informatie over het boek en de verkooppunten? Kijk op fotogeniekbelgie.be.

FietsActief mag één exemplaar van Fotogeniek Vlaanderen weggeven. Stuur een mail naar redactie@fietsactief.nl o.v.v. Fotogeniek Vlaanderen met jouw gegevens.

 

Deel.

Over de auteur

1 reactie