E-bike, maar dan anders – Klever X-Speed

0

De komende tijd stellen we hier een paar e-bikes aan je voor waarvan je überhaupt niet zou denken dat het e-bikes zijn… Van design tot stoer en van sportief tot heel snel woon-werk. En het mooie is: ze zijn gewoon te koop. Deze keer: de X-Speed van het Taiwanese Klever.

‘Yes, now it’s the time to do it. This Klever X Speed is delivering what you have been looking for. You love power? You love a great ride? You appreciate quality and style? And you are fed up being stuck in traffic far too often?’. Daar is geen woord Taiwanees bij. Klever is een dochter van Kymco; een Taiwanese fabrikant van vooral scooters. Klever presenteert zich nadrukkelijk internationaal. Vandaar het Engels. De sportieve Klever X Speed hispeed e-bike – tot 45 km per uur dus – heeft een 600W motor in het achterwiel, 27,5 inch wielen met Super Moto X banden en een 570Wh accu, Shimano Deore XT 11speed, schijfremmen, een verende voorvork en een alu frame met interne kabels. Uiteraard is de X-Speed ‘connected’ via de Klever Connect+ App. Leuk, maar de X-Speed is vooral anders door de locatie van de accu: in het midden!

Bekijk de website voor meer informatie.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.