Gratis hotelfietsen bij Landgoed de Holtweijde

0

Twente is een prachtige regio om te verkennen met de fiets. Vooral met Landgoed de Holtweijde als uitvalsbasis. Dit is ook in het naseizoen een heerlijk plekje met het goede restaurant en de wellness faciliteiten. Speciaal voor FietsActief lezers krijg je nu een dag gratis huurfietsen mee!

       

Landgoed de Holtweijde vind je in een verstild hoekje van Noordoost-Twente, vlakbij Denekamp. Marcel en Marlies Vlek, de eigenaren van Landgoed de Holtweijde, zijn zelf fervente fietsers. Ze hebben mooie routes uitgezet langs hun favoriete plekjes, vaak samen met oud profwielrenner Hennie Kuiper. Een van de routes leidt langs zijn geboortehuis, de boerderij Erve Kuiper. Het landgoed is zelf ook heel fietsvriendelijk met een ruime fietsenstalling waar je eventueel je fiets achter gesloten deuren kunt stallen. Hier zijn ook stopcontacten voor e-bikes.

 

Open haard

Bij Landgoed de Holtweijde heb je de keus uit verschillende suites. Rondom het hotel vind je verscholen tussen de bomen verschillende vrijstaande landhuizen. Hierin zijn Landhuis Suites ingericht, met een eigen entree, apart zitgedeelte en badkamer met douche en ligbad. Tip: de suites op de begane grond beschikken over een open haard, heerlijk in de winter! Ook een aantal van de Royal Suites in het hoofdgebouw hebben een open haard.

Suite met reezicht

Een kamer met zeezicht is wat lastig hier in Twente, maar hier heb je een ‘Suite met reezicht’: een aantal Landhuis Suites liggen aan de rand van het landgoed, waar je met een beetje geluk reeën, herten en hazen door het veld ziet rennen!

Bekijk het complete arrangement op https://www.holtweijde.nl/nl/fietsactief/

Het arrangement is te boeken tot en met 31 januari 2018.

Bewaren

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.