E-Bike, maar dan anders – Unimoke

0

De komende tijd stellen we hier een paar e-bikes aan je voor waarvan je überhaupt niet zou denken dat het e-bikes zijn… Van design tot stoer en van sportief tot heel snel woon-werk. En het mooie is: ze zijn gewoon te koop. Deze keer: de Unimoke.

Nee, de collectie van het Duitse Unimoke is niet bedoeld om een rondje op de Veluwe te doen. De stad, daar voelt-ie zich thuis. Hij lijkt op een ‘vintage’ Honda Dax brommert, maar het is toch echt een e-bike, die te koop is in diverse uitvoeringen, 250 W, 25 km/h Pedelec of 500/ 750 W E-Bike. Het frame is van staal, de motor zit in het achterwiel. De wielen zijn klein (20 inch) waardoor het een lekker compact karretje is. Ook nog schijfremmen en een lekker lang zadel. En er zijn veel mogelijkheden qua extra’s: spatborden, voor- en achterrek, kinderzitje en ‘pizzamand’. Er is een Unimoke vanaf 1890 euro: de ROUTE 66 limited edition met 250 W/ 25 km/h/ aandrijving, single speed en 36 V/ 11 Ah Samsung accu.

Bekijk de website voor meer informatie.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.