Omfietswijn en een Twentse herberg

0

Een fijne moderne herberg, een uitgebreide wijnproeverij en dito streekproductendiner: met het Omfietswijn arrangement van Droste’s kom je de herfst wel door!

De herberg anno nu. Droste’s is een geliefd plekje in Noordoost-Twente. Het is een eigenzinnig adresje, wat je bijvoorbeeld terugziet in het interieur, de keuze van eigenaar Harald Droste zelf. Die persoonlijke benadering is hier helemaal op z’n plek: het was zijn opa die hier in 1928 voor het eerst een café opende. Een super uitvalsbasis voor een paar dagen fietsen.

Omfietswijn arrangement

Een originele manier om deze mooie authentieke omgeving te verkennen: het Omfietswijn arrangement. Nicolas Klei proeft bijna ieder jaar de wijnen uit supermarkten en slijterijen en verzamelt deze in de Omfietswijn gids. In de gids staan letterlijk wijnen die de moeite waard zijn om een stukje voor om te fietsen. Met dat idee ga je vanuit Droste’s op pad. Je maakt een mooie fietstocht die je afsluit met een professionele wijnproeverij waar je zes wijnen proeft. Terug bij de herberg schuif je aan voor een viergangen streekproducten diner uit de eerlijke keuken. Voor en na de fietsdag slaap je bij Droste’s in Tubbergen. De route is natuurlijk voor je uitgestippeld door Harald zelf!

Gratis fietsroute in Noordoost-Twente

Nog een dagje fietsen? Deze leuke gratis route komt ook langs de herberg: Fietsen door Noordoost Twente (30 km) van Landschap Overijssel. Aan de route vind je bijvoorbeeld de prachtige oude watermolens Bels en Frans in het Dal van de Mosbeek. Leuk om even af te stappen, want in watermolen van Frans vind je een infocentrum en in de Molen van Bels is een authentiek Twents restaurantje gevestigd. Ook leuk om nog even mee te pikken, bijvoorbeeld als het weer niet meewerkt: het mooie oude stadje Ootmarsum.

Omfietswijn arrangement: https://www.drostes.nl/omfietswijn-arrangement/

Meer informatie over Omfietswijn: Uitgeverij Podium

Bewaren

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.