Drie fietsevents, één thema: Zwitserland

0

Allereerst: komend jaar vinden drie grote fietsevents gelijktijdig plaats. Om precies te zijn van 2 tot en met 4 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. De Bike MOTION Benelux – de beurs voor de sportieve fietser –  verhuist namelijk van het najaar naar het voorjaar om de start van het wielerseizoen te kunnen aftrappen en nog beter aan te sluiten bij de doelgroep. Deze beurs wordt nu gelijktijdig gehouden met de Fiets en Wandelbeurs en de E-bike Xperience. Het resultaat van deze drie fietsevents: negen (!) grote hallen van de Jaarbeurs staan het gehele weekend in het teken van fietsen, wandelen en buitenleven.

Zwitserland

Dan: het themaland van de drie fietsevents is Zwitserland. Een plek waar allerlei fietsers en wandelaars terecht kunnen, van sportieve fanatiekelingen tot ultieme rustzoekers. Het ongerepte natuurschoon van het land bekoort misschien wel iedere outdoorliefhebber vanwege de vele bergen, meren, bossen en alpenweiden. Daarnaast heeft het Zwitserland een fiets- en wandelinfrastructuur ontwikkeld om u tegen te zeggen: meer dan 12.000 kilometer aan gemarkeerde fietsroutes en 65.000 kilometer aan bewegwijzerde wandelpaden.

Drie fietsevents, één thema: Zwitserland

Fietsevents

Wat zul je nu bij de events merken hiervan? Naar het schijnt zal in iedere hal de Zwitserse sfeer te proeven zijn. Denk aan terrassen met smakelijke specialiteiten, lezingen over fietsen in Zwitserland, of test fietsen met een bergdecor op de achtergrond. Daarnaast kun je een speciale beursroute volgen: de ‘Grand Tour of Switzerland’. Deze belooft vol verrassingen te zitten. Met een toegangskaart voor de Fiets en Wandelbeurs, kun je gratis de andere twee events bezoeken bovendien. Wil je alvast meer weten over fietsen in Zwitserland? Klik hier

Drie fietsevents, één thema: ZwitserlandDrie fietsevents, één thema: Zwitserland

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.