Gespot: leuke cadeautjes voor fietsfanaten

0
Brillenhoesje van fietsband. Meer leuke cadeaus voor fietsers op cyclocadeau.nl

Brillenhoesje van fietsbanden

Wat geef je een fietser die alles al heeft? Met de komende feestdagen in het vooruitzicht is dat met recht een breinkraker. FietsActief natuurlijk! Maar als al je fietsvrienden en -kennissen al een abonnement hebben (is dat niet het geval, klik dan gauw hier) wat geef je ze dan nog?

Iets dergelijks vroegen de bedenkers van Cyclocadeau zich ook af. Ze waren klaar met het uitwisselen van binnenbanden, bidons en energierepen en gingen op zoek naar wat originelers.

Het resultaat van die zoektocht is een bonte verzameling van fiets-geschenken voor de fanatieke en ook wat minder fanatieke rijder. Voor buiten en binnen, van handig tot onzinning & grappig. Denk aan een peper-en-zoutstel, T-shirts, boeken, items gemaakt van fietsbanden, pasta in de vorm van fietsjes en nog veel meer leuks. De site wordt bovendien regelmatig aangevuld met nieuwe cadeaus. Inspiratie opdoen? Ga naar Cyclocadeau

Cyclette T-shirt. Meer leuke cadeaus voor fietsers op cyclocadeau.nl

Cyclette T-shirt

Boek De Nederlandse fiets. Meer leuke cadeaus voor fietsers op cyclocadeau.nl

Boek De Nederlandse fiets

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.