Bron van inspiratie: de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

0

Tentje achterop en gáán: voor sommige fietsers is het de ultieme fietsvakantie. Óf fietsen achterop en gáán: voor andere reizigers is een caravan of camper met (vouw)fietsen achterop de ideale manier op op pad te gaan en ter plekke de omgeving al rondtoerend te ontdekken.

Allemaal kunnen ze inspiratie opdoen op de aankomende Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Niet alleen bekijk én probeer je er de nieuwste campers en caravans, ook oriënteer je je op een nieuwe tent en ontdek je de laatste kampeertrends. Op een heus fietsparcours test je de nieuwste elektrische (vouw)fietsen en in het KampeerTheater woon je een scala aan presentaties en workshops bij. Van ‘Hoe verkoop ik online mijn caravan’ tot ‘Hoe pak ik dat goed aan, kamperen?’.

Zin in? Je bezoekt de beurs van woensdag 11 oktober tot en met zondag 15 oktober van 10.00 tot 17.00 uur op de Jaarbeurs in Utrecht. Kaartjes koop je nu met korting op de website, waar je ook meer informatie vindt over wat er allemaal te doen is: Kampeer & Caravan Jaarbeurs

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.