5 fietsen die de toon zetten in 2017

0
Het is alweer bijna tijd om voor 2017 goede voornemens te maken en lijstjes samen te stellen. Wat was de mooiste tocht dit jaar? Waar gaan we volgend jaar fietsen? En wordt het niet tijd voor een nieuwe fiets? FietsActief zet alvast vijf fonkelnieuwe 2017 modellen voor je klaar: een stadsfiets, een hybride, een trekkingfiets, een e-bike en een designfiets. Je kunt ze niet vergelijken, daarvoor verschillen ze te veel. Maar alle vijf staan ze wel ergens voor… Dat maken we duidelijk in het fietsoverzicht in de nieuwste FietsActief. Uiteraard is dit geen allesomvattend overzicht. Daarom dragen we per soort fiets drie alternatieven aan. En ja, ook in 2017 gaan we door met het testen van nieuwe modellen. Ook wij maken lijstjes!
De test van de 2017-modellen bekijken? Bestel dan hier FietsActief 7-2016.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.