Premium artikel

Route Ter Steeg – Struinen door tuinen in de Veluwezoom

1

Route Ter Steeg Afstand: 47 KM GPS Bestand: Route Brummen PDF Routekaart: Route Brummen PDF Routebeschrijving: Route Brummen Start: parkeerterrein Kasteel Middachten, landgoed Middachten 3, De Steeg Staan je zintuigen wijdopen?…

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is alleen mogelijk als je abonnee van het magazine Fietsactief bent

| Registreren | Nog geen abonnement op Fiets Actief?

Deel.

Over de auteur

1 reactie

  1. Al jaren zijn wij geabonneerd op fiets actief en hebben al talloze routes gereden. Deze keer kozen wij voor deze route. Niet om de tuinen te gaan bekijken maar gewoon een mooi rondje fietsen: wat een enorme teleurstelling! Van de Steeg tot Bronkhorst is een heel mooi stuk, maar daarna een verschrikking:
    geen gezellige horeca langs de route tenzij je in een friettent wilt zitten . Dit laatste stuk van de route ging alleen maar langs drukke provinciale wegen , van het ene dorp door naar het andere met geen groene natuur om even te stoppen. Prima om met de auto te doen, maar niet op de fiets. Zelfs de meegenomen lunch hebben we nergens kunnen nuttigen: géén picknickplekken, de enige mogelijkheid was om in het gras naast de drukke weg te gaan zitten. Dit is geen klein stukje ellende maar bijna meer dan de heft van de tocht.
    Echt waardeloos!!