Nieuwe oude glorie in Dresden

0

Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog was er van Dresden weinig meer over. De hereniging van Oost- en West-Duitsland bracht daar verandering in. De oude glorie is de laatste jaren in ere hersteld en daarmee vormt de stad een prachtige uitvalsbasis voor fietstochten langs de Elbe. Sterker nog, de Elberadweg is een van de meest geliefde fietsroutes van Duitsland.

Met de FietsActief-lezersaanbieding bieden wij tijdens de achtdaagse fietstrektocht tussen Dresden en Magdeburg een gratis, extra hotelovernachting aan in Dresden, inclusief ontbijt. Zo heb je een extra dag om er de interessante bezienswaardigheden te bezoeken. Daarnaast ontvang je een korting van 20,- p.p. op de tochtprijs.

Meer weten? Lees ons uitgebreide reisverslag en kijk voor meer info over de lezersaanbieding in FietsActief editie 3.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.