Het kan nú: met de fiets door de McDrive

0
Tijdens de Giro wordt de McDrive van McDonald’s Apeldoorn Noord ook een McBike. De McDrive van het fastfoodrestaurant aan de Anklaarseweg wordt op donderdag 5 en vrijdag 6 mei opengesteld voor fietsers. De Stentor bracht dit gisteren naar buiten.

“We speelden al langer met het idee om de McDrive eenmalig open te stellen voor fietsers. De komst van de Giro d’Italia naar Apeldoorn is voor ons een mooie gelegenheid om dit plan werkelijkheid te laten worden”, aldusHenk Koing, franchisenemer van McDonald’s Apeldoorn – Deventer.

Natuurlijk speelt de funfactor een grote rol in dit initiatief. Maar omdat er veel wegafsluitingen en omleidingen zijn voor automobilisten om de tijdrit van de Giro vlekkeloos te kunnen laten verlopen, ziet de ondernemer het ook als een uitkomst voor McDonald’s gasten.

Tijdens de speciale dagen voor fietsers kunnen automobilisten ook gewoon hun bestelling plaatsen bij de McDrive.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.