Deze fietsendrager is als beste uit de test gekomen

0

De Thule EasyFold opvouwbare fietsendrager is door de Consumentenbond verkozen als beste product uit veertien geteste fietsdragers. Thule wist de jury te overtuigen met uitstekend gebruiksgemak en een perfect werkend vouwsysteem. Dankzij deze technologie is de Thule EasyFold in te klappen tot het formaat van een koffer.

Thule3

De Thule EasyFold blonk met name uit als het gaat om het bevestigen van de fietsen op de drager, anti-diefstalvoorzieningen en het opbergen, de afwerking en de eerste montage van de drager.

‘We zochten naar een stevige fietsendrager die samen met de fietsen klemvast op de trekhaak staat. De Thule EasyFold scoort goed tot zeer goed’, aldus de jury van de Consumentenbond.

‘We zijn altijd blij als onze vernieuwende ideeën worden gewaardeerd’, zegt Eric Norling, International Product Manager Bike bij de Thule Group. ‘Thule focust zich altijd op ontwerp, veiligheid en hanteerbaarheid: allemaal kenmerken die perfect samenkomen in de Thule EasyFold.’

De Thule EasyFold bestaat in twee verschillende uitvoeringen, geschikt voor verschillende elektriciteitsstekkers. De Thule EasyFold 931 beschikt over een 13-pins aansluiting, de EasyFold 932 over een 7-pins aansluiting. Beide fietsendragers kregen de titel ‘Beste uit de Test’. De details en resultaten van de test zijn te vinden in de mei-uitgave van de Consumentengids.

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.