Getest: SKS Smartboy telefoonhouder

0

Smartphones worden steeds vaker gebruikt voor navigatie. Daarbij is het wel noodzaak dat je hem veilig kunt bedienen. Arno, bekend van Knooppuntfietser, neemt de SKS Smartboy telefoonhouder voor ons onder de loep.

SKS

Gereedschap is verleden tijd
Arno begint gelijk goed. De telefoonhouder is namelijk zonder gereedschap te bevestigen aan je stuur, en dat is best fijn voor mensen die hun inbussleutels altijd kwijt zijn. Daarnaast zou iedereen de SKS telefoonhouder kunnen bevestigen, er zijn maar een paar simpele handelingen voor nodig.

Weerspiegeling
‘Je telefoon is goed te bedienen door het plastic heen, maar de knopjes aan de boven- en onderkant gaan wat lastiger’, verteld Arno in de video. ‘Wat ik wel bijzonder vervelend vindt is de ontzettende weerspiegeling van het plastic hoesje. Je moet de helderheid van je telefoonscherm flink hoog zetten wil je op een zonnige dag iets kunnen zien.’

Slechte koop? Zeker niet. Misschien zijn er betere producten op de markt, maar niet voor 24,99 euro. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Een slimme oplossing dus, zolang je er geen extreme dingen mee doet.

Bekijk de video hier:

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.