Premium artikel

Route Heino – Winterweekend Salland en de Vechtstreek

2

Start: Heino Afstand: lange route 52 km – korte route 34 km GPS route: Route Heino PDF Routekaart: Route Heino PDF Routebeschrijving: Route Heino Wat maakt Salland en de Vechtstreek zo leuk…

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is alleen mogelijk als je abonnee van het magazine Fietsactief bent

| Registreren | Nog geen abonnement op Fiets Actief?

Deel.

Over de auteur

2 reacties

  1. Ook deze route uit het FietsActief assortiment eens uitgeprobeerd. Op 2e Paasdag. Prachtig, rustig fietsweer. De zon maakt veel goed. Hond in hondenkar mee op sleeptouw. De omgeving kenmerkt zich door overwegend agrarisch platteland met soms wat bos. De uitgezette route bestaat helaas uit bovenmatig veel openbare weg, oneffen klinkerwegen en autodrukte. Je moet scherp zijn op de eigen veiligheid. En dat rijdt niet prettig. Daar waar wel van afzonderlijke fietspaden gebruik gemaakt kan worden, zijn deze nogal eens te smal (tegenliggers!) of incidenteel bezaaid met grind. Hetgeen vooral van oudere fietsfanaten om kracht en stuurmanskunst vraagt. En da’s een minpuntje van deze verder uitdagende ronde, alwaar de zekersheidshalve meegezeulde navigatie tool en knooppuntkaarten op enkele stukken de gewenste hulp boden.