FlyKly introduceert allereerste opvouwbare elektrische step

0

Vandaag – 14 oktober – introduceert FlyKly een primeur op rijwielgebied. Een nieuwe step die ons in de hectiek van de stad op duurzame, veilige en comfortabele wijze van A naar B brengt: ‘Smart Ped’. De elektrische, volledig opvouwbare stadsstep is vanaf nu beschikbaar op het crowdfunding platform Kickstarter. Geïnspireerd op de New Yorkse postbezorgers, die 100 jaar geleden al op gemotoriseerde steps door de stad zoefden, komt FlyKly met een geheel eigentijdse E-versie van de bekende step. De nieuwe ‘forensen-gadget’ is voorzien van trapondersteuning én een ondersteunende app. Minimalistisch en comfortabel

Q8ZlxGMjJCJAPGJkQ6C6PMSGIJGGam0hcrox4WIt1oU,ozlhW6Ah66h_xm64Xayg0hGPy1Hiq9d8exouFfve5n8,-BdZ4XV9yhKbYqII9T-Ar9OXhGX4o9Rd7lHQobet_VQHet doel van FlyKly is simpel: steden toegankelijker maken voor zakelijke reizigers en dagelijkse pendelaars. De nieuwe Smart Ped is licht, opvouwbaar en in een handomdraai te veranderen in een gemakkelijk mee te nemen vervoermiddel. In de lift en de bus maar ook in de overvolle metro of trein. Een minimalistisch ontwerp betekent niet dat een rit op de E-step oncomfortabel is. Integendeel. Gebruikers kunnen beide voeten op de Smart Ped kwijt en met slechts één trap brengen ze de geïntegreerde elektrische motor tot leven. Geen zware accu voor dit lichtgewicht vervoermiddel maar een slim achterwiel waar de motor, accu en elektronica in ondergebracht zijn, dezelfde FlyKly technologie waar ook de eerder gelanceerde ‘Smart Wheel’ zijn succes aan te danken heeft.

App tegen diefstal
Met de Bitride app – beschikbaar voor zowel iOS als Android – kunnen gebruikers hun Smart Ped met één druk op de knop gemakkelijk beschermen tegen diefstal. Daarnaast registreert de mobiele app automatisch elke steprit en komt proactief met alternatieve, veilige en leukere routes.

K5MWMiUF8gZtV02yQqzXs403gQBuuTGqt52-dW11liACrowdfunding: een succesvolle kickstarter
In november 2013 heeft FlyKly de Smart Wheel met succes via Kickstarter gelanceerd. Met een startkapitaal van $700.000 kon de ontwikkeling en productie van het innovatieve fietswiel gefinancierd worden. Inmiddels is de Smart Wheel in meer dan 60 landen verkrijgbaar en heeft FlyKly zich wereldwijd in de markt gezet als betrouwbare partner voor efficiënte vervoersoplossingen. Reden te meer om ook voor de lancering van Smart Ped te kiezen voor de wereldwijde FlyKly-Kickstarter achterban. Na een succesvolle campagne, zal de E-step in Milaan geproduceerd worden en naar verwachting in november verzendklaar zijn. Momenteel reist het FlyKly team met een basisversie van de step de hele wereld over om een internationaal publiek kennis te laten maken met de Smart Ped. Op 29, 30 en 31 oktober zijn de nieuwe steps te spotten in de Amsterdamse straten.

Over FlyKly
FlyKly heeft een passie voor fietsen. De organisatie wil steden zo fietsvriendelijk mogelijk maken en de manier waarop we van A naar B reizen snel, slim en efficiënt laten verlopen. FlyKly is ‘street smart’ en ontwikkelt hindernissen en situaties we dagelijks op de pedalen tegen komen. FlyKly helpt de fietsgemeenschap daarom te groeien en hun voorzieningen te verbeteren, zonder de straat- en stadscultuur daarbij uit het oog te verliezen. Voor meer informatie zie: www.flykly.com.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.