Basil manden Icon en Bold

0

Basil komt wederom met een nieuwe collectie manden, tassen en accessoires. Met deze items bouwt het fietsmode label voort op een rijkegeschiedenis van klassiekers. Hoogtepunten van de lancering zijn de state-of-the-art manden: Icon en Bold.

Basil Bohème is voor de fietsers die hun fiets willen stylen met de laatste Bohemian prints. Het grafische kruissteekpatroon van de Basil Bohème serie is opgebouwd uit abstracte vogelsilhouetten. Hoogtepunt is de Bohème city bag. Met deze clutch draag jij al jouw essentials in stijl. Veilig in het zicht, voorop je stuur. De tassen zijn afgewerkt met reflecteerde zijpanelen en een waterafstotende coating. Naast de city bag is de Bohème print uitgevoerd in een dubbele fietstas, een zadelhoes en een grote fietsbel. En met de drie kleuren jade, indigo en vintage red kun je heerlijk mixen en matchen.

Basil Wanderlust

De nieuwe Wanderlust serie tassen heeft een print die vrolijke vogelpatronen combineert met subtiele bloemenlevens. Zing uit volle borst, of neurie vrolijk mee. Lekker de stad in, of op weg naar de horizon: the road is yours. De Wanderlust het stadse buitenleven. En heb je de matching accessoires al gezien? Funky elastiekenkoordjes houden de krant, bloemen of flesje water perfect op z’n plek.

Basil Krat Maat M

Basil manden zijn verkrijgbaar in een small en large size. En nu, op veler verzoek, introduceert Basil ook een medium size kratje.

Basil Clever Systeem

Of je jouw Bold mandje nu helemaal vol wilt laden in de winkel, of het liever stevig vast monteert: Clever doet precies wat jij wilt. Het is één systeem dat op twee manieren gebruikt kan worden. De afneembare optie werkt met een springveer. Je duwt de twee haken van je mandje simpelweg door de spijlen van je bagagedrager en zet het mandje vervolgens vast met de springveer. Het permanente systeem werkt met een extra set haken – die standaard met het Clever pakket meegeleverd worden. Bevestig deze extra haken aan het mandje en draai de reeds voorgemonteerde haken nu met 180 graden. Steek dan de vier haken door de verticale spijlen van je bagagedrager en draai de vier bijbehorende bouten stevig vast. En Klaar is Kees. Gooi die mand nu maar vol.

Foto: basil.com, bronnen: basil.com, tweewieler.nl

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.