Brabant vertelt over BelsLijntje

0

Dans, theater, literatuur, muziek en beeldende kunst langs 33 km fietspad

Op zondag 13 september is er van alles te beleven langs het eeuwenoude fietspad tussen het Brabantse Tilburg en het Belgische Turnhout. Cultureel Fietsevent BelsLijntje vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur. Je vindt de route terug in de app brabant vertelt. Deze gratis app wijst je de weg, stelt je op de hoogte van leuke weetjes en laat zien wat er voorgaande jaren tijdens het evenement te zien en te doen was.

screenshotkaart_brabant_vertelt568x568De route BelsLijntje is ook na 13 september te fietsen met de app brabant vertelt, en wordt regelmatig geüpdatet. Zo draagt de route permanenent bij aan de herkenbaarheid en identiteit van de streek, voor inwoners, toeristen en recreanten.

Fiets- en wandelroutes vol kunst, cultuur, erfgoed en natuur op je smartphone Brabant vertelt. Over dat ene kunstwerk langs de snelweg. Over die mooie oude boerderij in het centrum van het dorp. Of over het ontstaan van het landschap. Elke fiets- en wandelroute in deze gratis app heeft zijn eigen verhaal. Met gedichten, geluiden, beelden en animaties nemen we je mee op reis door de vele verhalen die Brabant rijk is. De app is inmiddels meer dan 7.500 keer gedownload.

Goed om te weten: je kunt de routes thuis downloaden, zodat je verder geen internet nodig hebt. Bovendien laat de app je zien waar je kunt parkeren, waar de bezienswaardigheden op de route zijn en waar je even lekker kunt pauzeren met een kopje koffie. Download de app en ga samen op pad! Zin gekregen om zelf Brabant te ontdekken? Download de app via Google Play of de App Store of kijk op www.brabantvertelt.nl. Brabant vertelt is een project van bkkc, brabants kenniscentrum kunst en cultuur. bkkc heeft als missie het zichtbaar maken van de waarde van kunst en cultuur. Met de app brabant vertelt verbindt bkkc kunst en cultuur met erfgoed, recreatie en natuur. bkkc bundelt de vele prachtige routes in Brabant en brengt ze op een collectieve manier onder de aandacht van recreanten en toeristen.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.