FietsActief 2-2014

1

FAC1402R01_COVER_PO.inddDe voorjaarszon laat ons vooralsnog niet in de steek en dus kun je weer lekker op pad gaan met de fiets. Of dat nu met een hybride, racefiets of e-bike is.  Die laatste staat in dit nummer van FietsActief in de schijnwerpers. We laten zien dat de elektrische fiets er écht is voor iedereen In onze lezerstest testten we e-bikes in drie categorieën toer, woon-werk en sportief. Verder natuurlijk inspiratie voor ontspannende tochten in binnen-en buitenland. Een nog amper ontdekte fietsbestemming is Litouwen waar je rijdt langs schilderachtige dorpjes en over een schiereiland vol bijzondere vogels. Dichter bij huis hoor je vrolijk gekwetter en gekwaak rondom broedplaats Botshol, een van de routes met kaart.

 

Deel.

Over de auteur

1 reactie

  1. Lizette en Jan op

    Wij hebben zaterdag 31 mei 2014 de mooie route rondom broedplaats Botshol gefietst vanuit Breukelen. Wij hadden onze auto geparkeerd op het (gratis) parkeerterrein van Station Breukelen. Na terugkomst werden wij helaas zeer onaangenaam verrast door een lege trekhaak: onze fietsdrager, die met twee flinke bouten vastgeschroefd zat en zonder gereedschap niet was te verwijderen, was vakkundig afgeschroefd en gestolen. Wij willen daarom waarschuwen om de fietsdrager daar niet op de auto te laten zitten, maar in de auto te leggen.