Route Giethoorn

4

In de kop van Overijssel heerst niets dan rust. Midden in deze streek liggen de plaatsjes Giethoorn, Blokzijl en Vollenhove, waar je de leukste plekken vindt voor een stop: Fanfare, De Moespot en Geertien, drie historische cafés met een verhaal.

Startpunt: Zuideinde

Afstand: 60.5 km

Hier vind je het gps-bestand: Giethoorn

Giethoorn

Route Giethoorn
5 (100%) 2 votes

Deel.

Over de auteur

4 reacties

  1. Vandaag de route gefietst, mooie afwisselende route langs het water, door de weilanden, en door dorpjes. We hebben genoten. Voldoende bankjes om eens op te steken. Kanttekening doordat je in Giethoorn over de brugjes gaat rekening houden dat het soms erg druk kan zijn. Wij fietsen nu buiten het vakantieseizoen dus het viel nog mee.

  2. Een leuke afwisselende route voor het voor- en/of najaar in een prachtige waterrijke omgeving. Deze route, vanwege de smalle paadjes in Zuideinde, Giethoorn en Belt-Schutsloot, beslist niet gaan fietsen in zomer of op een warme dag. Er zijn dan teveel wandelende toeristen en fiesers. Uitermate geschikt op een nazomerse “oude wijvendag”. Voldoende rustplaatsen op gehele route aanwezig.

  3. Vandaag de route gefietst, mooie awesiselfnde route langs het water, door de weilanden, en door dorpjes. We hebben genoten. Voldoende bankjes om eens op te steken. Kanttekening doordat je in Giethoorn over de brugjes gaat rekening houden dat het soms erg druk kan zijn. Wij fietsen nu buiten het vakantieseizoen dus het viel nog mee.

  4. Zaterdag 22-08-15 de route gefietst, mooie route langs het water, door de weilanden, en door dorpjes. We hebben genoten. Voldoende bankjes om eens uit te rusten. En we hadden heel mooi weer 26 graden. Wij hebben de GPS route gefietst. Super leuk.

Geef je reactie