FietsActief Editie 5 – 2013

1

FAC1305In de nieuwste editie van FietsActief draait het allemaal om veiligheid. Een ongelukje op de fiets zit in een klein hoekje, blijkt uit de ervaringsverhalen van vier lezers, en dus is het van groot belang om veilig op pad te gaan. We geven handige tips om je fiets volledig rijklaar te maken zodat je met een gerust hart de wijde wereld in kunt trekken. Ook is er aandacht voor de helm en de zonnebril op sterkte, wel zo handig in het zonnige hoogseizoen.

Maar zoals gebruikelijk van FietsActief hebben we natuurlijk ook de nodige fraaie fietsreizen en routes in binnen- en buitenland. We gaan de grens over naar de Oostenrijkse Wörthersee en het Duitse Nedersaksen. In eigen land maken we onder meer een rondje langs de sterrenrestaurants van Zeeuws-Vlaanderen en het waterrijke Giethoorn. Al dat fietsen in de zomer maakt dorstig en dus presenteren we als toetje vier recepten voor frisse drankjes voor onderweg.

FietsActief 5 ligt vanaf vrijdag 9 augustus in de winkel en is online te bestellen zonder verzendkosten: Editie 5

Deel.

Over de auteur

1 reactie

  1. Maar zoals gebruikelijk van FietsActief hebben we natuurlijk ook de nodige fraaie fietsreizen en routes in binnen- en buitenland.