FietsActief juni: Op weg naar Engeland!

0

FietsActief steekt deze maand Het Kanaal over en staat in het teken van Engeland; een FAC1304R01_Cover_def_BV.inddfietsland in opkomst. Proef de mediterrane sfeer op het fiets-eiland bij uitstek; The Isle of Wight. Of volg de Yorkshire Wolds Cycle route en trap op je gemak tussen slaperige dorpjes, landgoederen en groene heuvels. Een welverdiende stop maak je in een van de lokale pubs. Zo’n fietsvakantie vraagt natuurlijk om een comfortabele fiets. Wij hebben er zes op een rijtje gezet. En met de slimme paklijst ga je goed voorbereid op weg.

In eigen land gaan we de boer op in Noordoost Twente en ontdek je per fiets de Amsterdamse grachtengordel die dit jaar 400 jaar bestaat. En ook dicht bij huis Engelse sferen, want we verzamelden de fijnste adresjes voor een Engelse tea langs je fietsroute. Enjoy!

FietsActief nummer 4 ligt nu in de winkel of bestel hem hier!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.