Winterfit!

0

Het is o zo verleidelijk, lekker binnen blijven als het buiten ijskoud is. Maar juist in de winter is het gezond voor lichaam én geest om een frisse neus te halen en in beweging te blijven. Psychiater en bewegingsdeskundige Bram Bakker legt het je uit. Fietsers die de kou trotseren kunnen deze maand een mooie route volgen rondom de Soesterduinen en hebben kans om daar de reeën, eekhoorns en de ransuil te zien. Maak je liever een rondje in de buurt? Bewaar dan de leukste opwarmadressen van Nederland, waar je een welverdiende stopmaakt met soep of warme chocomel. Trouwens, een heerlijk stevige soep maak je makkelijk zelf en kost weinig tijd met onze drie winterrecepten. Dat is heerlijk thuiskomen na het fietsen! Ook je hersenen worden aan het werk gezet met onze winterpuzzels. Maar de fiets zelf wordt ook niet vergeten. Met het slimme stappenplan help je je fiets (ook de e-bike) goed de winter door. En zadelpijn behoort tot de verleden tijd als je onze aanschaf- en insteltips volgt. Keep fit en fiets. Wij maken ons ondertussen op voor het nieuwe fietsseizoen, met veel mooie plannen! FietsActief editie 7 ligt vanaf vrijdag 7 december in de winkel of bestel ‘m nu hier!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.