Route Ravenstein

0

Ergens halverwege op de grens van Brabant en Gelderland ligt het Land van Maas en Waal. Een prachtige streek, waar je heerlijk kunt fietsen over slingerende dijken, langs verstilde vestingstadjes en afgebrokkelde kastelen.

Startpunt: NS-station Ravenstein
Afstand: 63 km (of 47 km)

Het gps-bestand: Maas&Waal.zip

Je kunt ook een korte variant van deze route volgen. Je fietst dan 47 kilometer in plaats van 63. Hieronder vind je de beschrijving, oppakken vanaf punt 2.

Ga bij Y52451 en knooppunt 89 RD ri. Maasbommel (bij voorrangsweg). Ga LA het fietspad op, later Blauwe Sluis. Bij Y134731 RD ri. Maasbommel (bij afslag naar Groen eiland). Bij Y16431 RA ri. Altforst, Sluisse Wal. Bij Y97391 RD ri. Altforst (staat bij eerste kruising). Bij Y54092 RD ri. Altforst. Bij Y54093 RD, Sluisse Wal. Op Y-splitsing LA, Van Coothweg. Einde weg RA, Ulandsestraat. Bij voorrangsweg LA fietspad op. Bij Y107721 RD ri. Druten (bij voorrangskruising). Bij Y52491 RA ri. Puiflijk. In Puiflijk bij Y-splitsing LA, Houtsestraat. Op driesprong RA, Koningsweg. Einde weg LA, Kerkstraat. Voorrangsweg kruisen. Op T-splitsing LA, Heersweg. Einde weg RA, Waalbandijk. Verder aanwijzingen oppakken bij punt 4.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.