Maak je FietsActief-abonnement compleet!

Beste FietsActief-abonnee,

Leuk dat je onze website bezoekt!

Als abonnee heb je nu ook digitaal beschikking over routeverhalen, routekaarten, routebeschrijvingen én gps-bestanden van meer dan 75 tochten. Zo zit je nooit meer verlegen om een bijzondere fietsroute. Het enige dat je hoeft te doen als abonnee is je te registreren en in te loggen. Hieronder staat hoe dit in zijn werk gaat.

Stap 1: Registreren
Om toegang te krijgen tot alle unieke FietsActief-routes, registreer je je eerst op de website. Hierbij heb je je abonneenummer nodig. Ben je je abonneenummer kwijt? Je kunt deze ook opvragen bij de klantenservice via: klantenservice@fietsactief.nl of bel naar 085-888 5650 (ma t/m vrij van 09.00 – 17.00 uur).

Stap 2: Inloggen
Na het registreren kun je inloggen met je e-mailadres of gebruikersnaam en wachtwoord. Dit doe je op de website op de Inlog-pagina.

Je hebt nu toegang tot alle unieke FietsActief-routes. Deze vind je onder het kopje ‘Archief’ in het menu op de homepage van FietsActief.nl. Bij elke routeverhaal kun je de routekaart, routebeschrijving en gps-bestanden downloaden. Klaar om op pad te gaan!