2x winnen: thermosfles van Klean Kanteen

Voor de koude winterse tochten is het een goed idee om altijd een warme drank bij je te hebben voor de hoognodige opwarmstops. De thermosflessen van Klean Kanteen houden hete drankjes circa 6 uur warm: ideaal! De flessen zijn gemaakt van foodgrade RVS, bpa-vrij en bevatten ook geen andere schadelijke stoffen.

De missie van Klean Kanteen is iedereen een veilig alternatief te bieden voor plastic en behandelde aluminium drinkflessen. Klean Kanteen kwam als eerst met BPA vrije roestvrijstalen drinkflessen op de markt, inmiddels is het assortiment van Klean Kanteen uitgebreid met een ruim aanbod in verschillende handige formaten, uitvoeringen en mooie kleuren drinkbekers.

WIN THERMOSFLES VAN KLEAN KANTEEN

FietsActief geeft, in samenwerking met Greenjump, twee thermosflessen van Klean Kanteen weg t.w.v. € 32,50. De thermosfles wordt geleverd met lekdichte cafécap waaruit je gemakkelijk kunt drinken. Vul onderstaand winformulier in om kans te maken of stuur een mail naar redactie@fietsactief.nl o.v.v. Klean Kanteen thermosfles.
Op deze prijzen zijn de spelvoorwaarden van New Skool Media van toepassing.