Winterse fietstocht op 20 februari & 18 maart

0

Zin om de pedalen alvast rond te laten draaien als smaakmaker voor het komende seizoen? Wie weet is deze Snerttocht wat voor jou, een winterse fietstocht rond Breda op 20 februari en 18 maart 2020.

Winterse fietstocht

Fietsgilde De Baronie organiseert als opwarmertje voor het nieuwe seizoen weer twee keer een winters  fietsrondje; de Snerttocht. De eerste is donderdag 20 februari aanstaande, de tweede 18 maart. De eerste route gaat vanuit Breda richting Gilze. Het tweede traject voert richting Etten-Leur. Beide tochten zijn ruim 40 kilometer lang.

De start op 20 februari is om 10.00 uur bij de Intratuin, Terheijdenseweg 296 in Breda. Op 18 maart start de tocht vanuit het Boshuis aan de Stouwdreef 1 in Breda. Kosten voor de tochten – inclusief een kop snert – bedragen 7,50 euro. Kijk voor meer informatie op GILDE BARONIE

winterse fietstocht

Je komt er niet langs, maar Kasteel Bouvigne in Breda ligt er wel prachtig bij

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie