Winnen! Een exemplaar van Escape by Bike

4

Altijd al gedroomd van een lange fietsreis ver over de grens? Maar je weet nog niet precies hoe en wat? Escape by Bike is een boek vol inspiratie en informatie over reizen per fiets. Lijkt dat je wel wat? Je kunt nu winnen, want FietsActief mag 10 exemplaren weggeven!

winnen

Winnen

Avontuurlijk fietsen, toeren, bikepacken, fietsreizen, fietstoerisme, fietskamperen: de lijst met termen die wordt gebruikt voor fietsreizen breidt zich steeds verder uit. Fietsen staat voor een groot gevoel van vrijheid, het ervaren van het ruige leven, het ontmoeten van andere mensen en het verkennen van plekken waar je anders nooit zou komen.

In vijf hoofdstukken beschrijft Joshua Cunningham aan de hand van prachtige fotografie steeds een ander gebied: bossen, bergen, woestijnen, de tropen en steden. HIj gaat in op de uiteenlopende klimaten. Je ontdekt wat je mee moet nemen. Want wat heb je nodig om betrekkelijk comfortabel te fietsen, slapen en koken? Hoe navigeer je? Hoe blijf je gezond? En hoe vervoer en onderhoud je je fiets? Geen onnodige vragen allemaal…

Het boek kost 24,99 euro, uitgever is TerraLannoo.
Wil je kans maken? Vul het formulier hieronder in.
Leuk: in de video hieronder kun je het boek vast een beetje inkijken.

winnenwinnenwinnen


Deel.

Over de auteur

4 reacties

  1. Henriette Doornebosch op

    Escape by bike lijkt me wel wat! Deze wil wel winnen

    Vriendelijke groet

  2. Ik heb net het boek gelezen van Ignace Vervaet, het heet Duizend Heuvels, naar Santiago de Compostela. En boeken van Herman van Rijn de wereld fietser, toen dacht ik misschien is zo’n avontuur wat voor mij. Ben benieuwd of ik dit boek win, kan ik misschien goed voorbereid op weg.

  3. Redactie FietsActief op

    Dank voor je reactie. Vul het formulier hierboven in en wie weet ben je een van de gelukkige winnaars

Geef je reactie