Gazelle CityGo in 020

0

Gazelle heeft voor het in het begin oktober geopende citizenM Amstel Amsterdam hotel ‘branded’ CityGo stadsfietsen ontworpen, waarop gasten de stad stijlvol en op een duurzame manier kunnen ontdekken

M

Gazelle en citizenM zijn -zoals dat wordt genoemd- ‘beide innovatieve merken die duurzaamheid hoog op de agenda hebben staan en de eerste ‘branded’ fietsen bij het gloednieuwe hotel zijn slechts de start van een mooie samenwerking’. En ‘zowel Gazelle als citizenM hebben de ambitie om internationaal te groeien en daarmee hebben we in elkaar de perfecte partner gevonden’, aldus Paul Vreeburg, commercieel directeur van Gazelle. “CitizenM is een vernieuwend hotelconcept waar branded CityGo stadsfietsen van Gazelle, waarvan het design award-winning is, perfect bij aansluiten. ”Michael Levie, mede-oprichter van citizenM over de samenwerking met Gazelle: “de M in onze naam staat voor mobiliteit, een duidelijke verbinding met Gazelle. Daarnaast zijn we beide trotse Nederlandse merken. En de prachtige geschiedenis van Gazelle is een voorbeeld voor ons om te volgen”. En uiteraard is de CityGo voorzien van een goed slot…

 

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie