Herfst fietsvierdaagse Hof van Twente

0

fietsvierdaagse

De laatste fietsvierdaagse van het jaar is de Hof van Twente Herfstfiets4daagse. Vier dagen fietsen door ‘schitterende herfstkleuren in de machtige loofbossen’. Daarbij krijg je dagelijks ook nog een originele muzikale omlijsting. Al met al een bonte toevoeging aan (of afsluiter van) je fietsseizoen 2019.

Fietsvierdaagse vol kleur

De Hof van Twente Herfstfiets4vierdaagse vindt plaats van maandag 14 tot en met donderdag 17 oktober. In de Fietsagenda van FietsActief nummer 7 staat per abuis een andere datum (23 tot en met 26 oktober). Dit is echter de juiste.

Het evenement start op maandag, maar op de zondag voor de start, 13 oktober, kun je al naar het Muzikaal Onthaal in Theater De Reggehof in Goor. Daar treedt smartlappenkoor Ditus Goris op en zijn startbewijzen al af te halen. De Reggehof is tevens de dagelijkse start- en finishplaats van de tochten. Op dinsdag, woensdag en donderdag is er gezellige muziek bij terugkomst, denk aan jazz, Nederlandstalige muziek en hits uit de zestiger en zeventiger jaren.

fietsvierdaagse

Pauzeplekken in overvloed op de routes

Waar het allemaal om draait

Maar waar het natuurlijk allemaal om draait zijn de prachtige tochten door het gebied. Met wat geluk is het mooi weer – dat schijnt bijna altijd het geval te zijn, aldus de organisatie – en kun je volop genieten van alle herfsttinten in de vele bossen en velden.

De vierdaagse wordt al ruim 25 jaar georganiseerd in vijf samenwerkende gemeenten, samen Hof van Twente. De organiserende stichting is trots op de omgeving, laat graag de pracht ervan aan bezoekers zien en is altijd bezig om een levendig programma samen te stellen rond de routes van 35, 50 en 70 kilometer.

Lijkt het je allemaal wel wat? HIER vind je meer informatie.

fietsvierdaagse

Met een beetje geluk hebben we een mooi najaar om volop van te genieten

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie