Dagje uit: shoppen, eten en fietsen in Hoorn

2

Historisch Hoorn is een perfecte bestemming voor een zomers dagje uit. Neem onze eigen fietsroute mee uit de streekgids Hoorn, Medemblik en Enkhuizen, nummer 1/2019!

Design woonwinkel Basiclabel

Aan de Gedempte Turfhaven in Hoorn vind je Basiclabel, met veel mooie designmeubels van eigen makelij. Loop ook even binnen bij Basiclabel Loft aan de Veemarkt. In het voormalige Claraklooster uit 1467 kom je voor een interieur met een stoere, industriële uitstraling en vintage vondsten. basiclabel.nl

Lekkers uit de streek bij Local

Hapje eten of iets drinken? Bij Local Hoorn proef je de streek. Hoe lokaler hoe beter, zegt eigenaresse Nila Klut. Alles is vers, van de smoothies tot de huisgemaakte taart. Je kunt hier trouwens ook lekker inslaan voor een picknick tijdens je fietstocht. localhoorn.nl

Fietsen langs de West-Friese Omringdijk

Volg de eeuwenoude slingerende dijk naar de mooiste plekjes! Op de site vind je leuke fietsroutes. De stolproute Het Oude Land leidt je vanuit Hoorn langs stolpboerderijen uit de zeventiende en achttiende eeuw. westfrieseomringdijk.nl

Mooi van binnen & van buiten

Turf Hoorn ziet er niet alleen mooi uit, je kunt er ook heerlijk gezond en biologisch eten. Iemand zin in Indiase curry soep of ‘bieterballen’? Ook leuk: soep met verschillende kleine broodjes, speciaal voor de twijfelaars. turfhoorn.nl

Streekgids Hoorn, Medemblik en Enkhuizen met gratis fietsroute

De streekgids Hoorn, Medemblik en Enkhuizen (nummer 1/2019) bestellen kan hier!

Beeld Local: Rosita Breuer

Deel.

Over de auteur

2 reacties

  1. van den Boom op

    Streekgids Hoorn, Medemblik en Enkhuizen met gratis fietsrouteMag ik een exemplaar van deze uitgave ontvangen

  2. Githa de Kuyssche op

    Deze Streekgids is een bijlage bij FietsActief nummer 1-2019. Deze editie is na te bestellen via tijdschriftnu.nl

Geef je reactie