Gratis: de grote e-biketest

0
E-biketest

Met 5 sterren één van de testwinnaars: Ebike Das Original COMFORT 004 Dutch

Wil je meer weten over e-bikes, ben je van plan er een aan te schaffen en kun je ook nog wat praktisch advies en achtergrond gebruiken? FietsActief heeft een tip voor je.

E-biketest

Kees Bakker (TestKees) van de Fietsersbond testte samen met tientallen testfietsers 35 elektrische fietsen in drie categorieën. Om precies te zijn e-bikes met een middenmotor en een naafversnelling, e-bikes met een middenmotor en een derailleur, en e-bikes met een voorwielmotor. Naast de testrapporten geeft De Grote E-biketest 2019 ook bruikbare aankooptips en korte, heldere informatie over onder meer motoren en versnellingen. Lees je de hele test, dan weet je weer een stuk meer over elektrische fietsen en ga je goed voorbereid naar de fietsenwinkel.

HIER kun je je aanmelden om de test gratis te ontvangen.

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie