Om van te watertanden: de vernieuwde Yukon toerfiets

0

Een fiets om van te watertanden! Van Nicholas presenteert op de Bikemotion Benelux dvernieuwde Yukon, een prachtige lichtgewicht toerfiets. Helemaal leuk: Van Nicholas doet ook veel aan custom bikes!

Dat wordt weer smullen komend weekend tijdens Bikemotion Benelux… er zijn zoveel mooie fietsen te zien! Neem in ieder geval een kijkje bij de Van Nicholas stand. Hier vind je de geheel vernieuwde Yukon waar wij van gaan likkebaarden. Een superlichte toerfiets, ideaal voor het woon-werkverkeer. De Yukon Disc is met zijn schijfremmen, montagepunten voor drager en spatborden en geïntegreerde kabelvoering helemaal compleet. Je vindt Van Nicholas in hal 8 op de Bikemotion Benelux in de Jaarbeurs Utrecht van 1 t/m 3 maart.

Toerfiets met interne kabelvoering

De Yukon is een lang gevestigde naam binnen de Van Nicholas familie. Het ranke en snelle racefietsframe vormt de basis van de Yukon Disc. Kenmerken van de vernieuwde Yukon Disc zijn de complete interne kabelvoering voor de strakke looks. Ook wanneer je kiest voor een naafdynamo lopen de verlichtingskabels door de vork en het frame. Lekker stevig en duurzaam, ook voor een lange tocht op je vrije dag of op vakantie. De Yukon Disc is vanaf medio mei als complete fiets verkrijgbaar in de maten XS t/m XL met een totaalprijs vanaf €3.499,- Het frame inclusief voorvork is verkrijgbaar voor €2.099,-.

Van Nicholas: een Nederlands merk

Van Nicholas is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van high-end Titanium sportfietsen. Een hecht team van vakmensen maakt samen een bijzondere collectie fietsen (Race, MTB en Tour) en accessoires. Graag een custom fiets? Met de online MY Van Nicholas Designer kun je thuis je droomfiets samenstellen, met real-time prijs- en gewichtsveranderingen. Probeer de toerfiets designer hier.

 

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie