De leukste goede voornemens

4

Goede voornemens 2019

Minder snoepen, meer bewegen, lief zijn voor je naasten: goede voornemens zijn er in alle soorten en maten. Sleutel tot succes is ze zo concreet mogelijk maken. Dus niet: gezonder eten, maar: iedere dag ook een salade of groentesoep bij je lunch eten. De leukste voornemens? Dat zijn natuurlijk je fietsvoornemens! Waar ga je rijden en wat ga je zien? En hoe maak jij je fietsplannen haalbaar?

Goede voornemens

We horen graag van je wat je ideeën zijn voor komend jaar. Ook als ze nog niet heel specifiek zijn. Waar in Nederland wil je graag (weer) fietsen? Welk deel van Europa? Hoe ga je te werk?

Op de redactie zijn we alweer volop bezig met de invulling van 2019. Zo kun je komend jaar een afwisselende route rijden rond de Drentsche AA, een geweldige pontjestocht maken in Goeree-Overflakkee en genieten van kunst rond Nunspeet. We reizen naar Yorkshire, beleven sprookjes in Hessen en doen een magische merentocht in Zwitserland. Ook maken we bij FietsActief nummer 3 een heel leuke, praktische fietsspecial voor je. Daarover later meer.

Voor nu namens het gehele team van FietsActief: succes met de voornemens en de allerbeste fietswensen voor komend jaar!

Deel.

Over de auteur

4 reacties

 1. Na mijn pensionering ben ik in augustus 2017 begonnen met LangeAfstandFietsen, de 1-ste tocht was de Hanzetocht naar Berlijn (met de trein terug), daarna een fietstocht naar Kopenhagen / Zweden (met de nachtboot en de trein terug), een fietstocht naar Rome (met de trein terug), een Pelgrims-fietstocht door NL (in kader van LF2018), een rondrit naar Londen (heen via Duinkerken en terug via Harwich) en de ElbeRadweg vanuit Praag naar huis. Het was een droge zomer 2018 en daardoor een heel mooie zomer met veel fietskilometers.

  Komend jaar 2019 staat op het programma: vanuit Gdansk naar Tallinn/Helsinki, Parijs-Pyreneen, WeserRadweg en nogmaals naar Garmisch Partenkirchen en wie weet wat nog meer. Ik zie er naar uit.

 2. Githa de Kuyssche op

  Dat klinkt geweldig Harm. En heel concreet bovendien. Alvast veel mooie dagen in het zadel gewenst!

 3. Diana van den Broek op

  Ik word dit jaar 65 en geef mezelf een fietstocht van Praag naar Cuxhaven van iets meer dan 1000 km cadeau. Benieuwd hoe ik dat ga afhandelen. Heb tot nu toe altijd met zijn tweetjes gefietst, en ga nu voor het eerst alleen de baan op!

 4. Githa de Kuyssche op

  Klinkt spannend Diana en alvast gefeliciteerd. Een prachtcadeau. Op naar het Noorden!

Geef je reactie