Fietsmerk Cortina daagt je uit

2

Cortina daagt je uit
Fietsmerk Cortina daagt je uit. Hoe? Dat lees je zo. Eerst: Cortina is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Vooral onder scholieren, en dus ook hun ouders, zijn de transportfietsen mateloos populair. Ze zien er goed uit, zijn betaalbaar en in nagenoeg elk dorp of iedere stad wel te vinden bij een fietsenwinkel.

Cortina daagt je uit

Naar eigen zeggen is één op de drie stadfietsen een Cortina, en is het merk daarmee heel bepalend voor het hedendaagse Nederlandse straatbeeld. Kijk je vanuit die gedachte naar het kenmerkende ronde, blauwe verkeersbord met witte fiets, dan is dat best ouderwets. Leuke insteek voor een actie, dachten ze bij Cortina, en wel de volgende: tijdelijk wordt in een aantal steden een oud fietsbord vervangen door een meer actuele variant. Weet je deze te vinden dan kun je mooie prijzen winnen, waaronder natuurlijk een Cortina-fiets.

Win een fiets

Vijfendertig steden in Nederland en België maken kans om speelstad te zijn. Iedereen kan zijn favoriete stad nu nomineren via ownthestreetsDe daadwerkelijke jacht op de borden vindt plaats op 28 december vanaf 11 uur in de tien populairste steden. Via de site en social media krijg je hints om het bord te kunnen vinden. Degene die als eerste een fietsbord van Cortina claimt is winnaar en maakt kans op de hoofdprijs: een Cortina E-U4 Transport e-bike. Voor de winnaar én twee vrienden.

Een originele en interactieve actie, die je meteen doet nadenken over welke fiets er tegenwoordig nou het beste op zo’n bord zou kunnen staan. Waarom is het een herenfiets bijvoorbeeld? We horen graag welke fiets jij op het klassieke bord zou willen zien!Cortine daagt je uit - klassiek fietsbord

Cortina daagt je uit Own the streets

Deel.

Over de auteur

2 reacties

  1. Githa de Kuyssche op

    Een gender neutrale fiets: wat een goed idee. Hoe zou die eruit zien?

Geef je reactie