Laat de winter maar komen: handschoenen als hebbeding

0

Het perfecte kerstcadeautje voor fietsers: luxe Noorse of leren handschoenen. Leren handschoenen zijn ideaal als het regent en de unisex handschoenen met Noorse motieven lekker warm als het gaat vriezen. Koop een paar voor jezelf en een paar voor je partner!

Noorse unisex handschoenen

Het Zweedse familiebedrijf Hestra, opgericht in 1936, is een van de meest toonaangevende handschoenen merken ter wereld. De handschoenen, gemaakt van de beste kwaliteit leer, waren vooral geliefd onder de Zweedse houthakkers, maar werden al snel ontdekt door andere liefhebbers. Inmiddels is Hestra uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat wordt gerund door de derde en vierde generatie van de familie Magnusson. De Scandinavische patronen van de handschoenen komen dus niet uit te lucht vallen (maar effen kan natuurlijk ook).

Luxe leren handschoenen 

De Table Cut lijn is met de meest verfijnde collectie van Hestra. Dit is puur vakmanschap; de handschoenen worden nog altijd met de hand gemaakt volgens originele zeventiende-eeuwse Franse ambachtstechnieken. Het productieproces is intensief en alleen de meest verfijnde materialen worden gebruikt. Niet goedkoop, maar daarom juist zo mooi om cadeau te geven. De lijn bestaat uit zowel traditionele als klassieke stijlen met een moderne en modieuze touch. De handschoenen van de Sport Classic lijn zijn gemaakt van dik, poreus elanden- en hertenleder, wat zorgt voor een ambachtelijk en duurzaam gevoel aan je handen. Sommige modellen hebben een boord om kou en regen buiten te houden. Ze zien er ook lekker sportief uit met het streepje! 

www.hestragloves.com

 

 

 

 

 

 

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie