Vrolijk de regen in

0

Fiets je door weer en wind, naar je werk bijvoorbeeld? Of laat je je niet tegenhouden door wat gemiezer als je van plan bent op te stappen? Dan is prettige regenkleding een must. Het merk HappyRainyDays biedt een breed spectrum aan modellen en motieven. Vooral voor dames.

Van strakke lakjassen, tot trenchcoats en regencapes of – hoeden of -broeken: je vindt ze in allerlei vrolijke kleuren. Enkellange regenjas Rosa bijvoorbeeld. Niet alleen heeft deze een stijlvolle uitstraling. Ook is de jas winddicht, waterdicht en ademend. De voering is van 100 procent katoen én de Rosa heeft een tussenstuk bij je benen. Dat geeft je extra bewegingsruimte. De flap kun je ook naar binnen wegwerken overigens en alleen gebruiken wanneer het je uitkomt. Op de fiets bijvoorbeeld.

Heb je nu nog niets nodig? Vanaf maart is de nieuwe collectie online, volop nieuwe frisse kleuren en modellen. Fluitend fiets je daarmee een voorjaarsbuitje in.

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie