Trek Super Commuter+ nu ook als +7S

0

Aanleiding is de groeiende vraag naar snelle elektrische fietsen, een trend die niet te stoppen lijkt. Voor Trek voldoende reden om de collectie speed pedelecs uit te breiden met de Super Commuter+ 7s, die tijdens Trek World dealershow in augustus werd geïntroduceerd.

Familie

De nieuwste telg in de Super Commuter+ familie maakt gebruik van hetzelfde frame als dat van ‘grote broer’ Super Commuter+ 8S, waarin Trek’s meest geavanceerde e-biketechnologie is verwerkt. Het is niet voor niets dat deze fiets in 2017 de prestigieuze ‘Snelle e-bike van het jaar’ award in de wacht heeft gesleept.  Over elk detail van de met een Bosch Performance Speed uitgeruste Super Commuter+ 7S is nagedacht en draagt bij aan een onbezorgd dagelijks gebruik van de fiets. De Schwalbe Super Moto-X 27.5×2.4 inch banden bieden lekbescherming, superieure tractie en veel comfort. De 180 mm hydraulische schijfremmen en de carbon voorvork met 15 mm steekas bieden vertrouwen en maximaal remvermogen. De betrouwbare Shimano Deore 10-speed aandrijflijn maken de 7s ook geschikt voor heuvelachtig terrein. De Super Commuter+ 7S is verkrijgbaar in de maten S/M/L/XL in de kleur Matte Trek Black.  De adviesverkoopprijs is €3999,-. www.trekbikes.com

 

 

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie