New Looxs: fietstassen van Nederlandse ontwerpers

0

Het merk New Looxs kiest niet alleen uit praktische overwegingen voor Nederlandse ontwerpers: als doorgewinterde fietsers weten Nederlanders als de beste wat wel en niet werkt op de fiets. Zoals afdekbare haken aan de achterzijde van de tas, zodat de haakjes niet aan je kleding blijven hangen. Of een extra regenhoes die in de tas vastgenaaid is, zodat je deze altijd bij je hebt als er een flinke regenbui is. Handig!

Fijn op de fiets én in de trein

Wanneer je met de fiets naar het station gaat, vervolgens de trein in rent en daarna nog een stukje moet lopen dan is een standaard fietstas geen handige (of mooie) optie. Bovendien wil je ook wel je laptop mee kunnen nemen. Deze rugzak en schoudertassen zijn geschikt voor een PC of tablet, gemaakt van waterafstotend polyester en de fietshaken zijn subtiel weggewerkt. Bovendien zien ze eruit als gewone tassen. De zwarte schoudertas uit de Sports serie heeft een regenhoes die je in een paar seconden over de tas heen trekt zodat al je spullen droog blijven.

Geen gaten in je panty

De tassen van New Looxs hebben een rits of een gesp van leer of kunststof en bevatten geen scherpe afwerkingen. Dus geen beschadiging aan je panty of je nieuwe kleren. De Avero is zo’n tas die altijd stijlvol en behulpzaam is en die je op de fiets kunt laten zitten. Je sluit de tas met de grote flap en een veilige, maar subtiele, gesp. De Avero tassen zijn zowel in een enkel als dubbel model verkrijgbaar en gemaakt van waterafstotend polyester.

Vrouwelijk en vrolijk

Je wil geen enorme fietstas en toch af en toe wat inkopen doen op de fiets. Dat maakt deze handtas annex fietstas zo handig. De Tosca Dots kun je achterop je fiets bevestigen met de onopvallende, afdekbare fietshaken. De ruime tas is gemaakt van waterafstotend polyester en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kijk voor verkooppunten op www.newlooxs.nl

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie